Love me ore hate me, I´m still gonna shine


When you fall down and can´t get up, then you need someone to raise you up

Jag vet inte vad det är med mig just nu, Har ont i magen, mår illa och kan inte koncentrera mig på uppgifterna i skolan. MAn får väl göra det bästa av situationen och verkligen försöka. Just nu sitter jag i skolan och ska göra en svenska uppgift. Idag är det spex foto! tror inte jag ska vara med, har inget att ha på mig och temat är tjuv och polis.

When emotions become sentences

Nu är det dags för mig att börja blogga igen, Har inte haft tid eller ork men nu känner jag suget i fingrarna!
Jag tror dewt är bra att ha blogg. Varför? För att man kan skriva av sig, det är ens egna ord och meningar man skriver här. Och det roligaste är att många gillar den. När jag mår dåligt eller är sur så älskar jag att skriva av mig, men man får ändå vara försiktig  med vad man skriver. Det här är min blogg, mina ord och meningar och ingen annans. Jag läste i Caroline Schöffels blogg att en person hade tagit hennes text, Det är inte okej. Det man skriver på sin blogg är känslor som blir till bokstäver , som bilda en text till en person, då är det inte meningen att en annan flicka ska gå och ta texten och låtsas har skrivit den till hennes kille.

Nu drar jag !


In my head


There´s no fun in a perfect life, so make a risk, take a chance, go where the wind takes you. Have fun

Hejsan, Förlåt för dålig uppdatering, ska bli bättre, igår var jag med dom här brudarna, vi var å¨stan sen drog vi till ronna en stund innan jag gick hem och kollade lite på Navy sen blev det sängen. Skola idag, får vårt nya schema sen slutar vi klockan 12, awsome! Kanske ska sova hos Josephine Strand idag, får se, skulle vara aaas kul!

Som en klippa i stormen att luta dig mot Och jag sviker aldrig dig

Ja nu är man vaken! Pigg och glad :D
Skolan börjar halv tio så en stor dusch står på listan, myysigt, funderar på ett bad faktiskt!

I know who I am, just not who i´m suppose to be


Svar på tal

KommentarTid
Några år äldre än dig om I am who I am, take it or leave it i live to please me and no one else:
Jag kan förstå din frustration men man lurar sig själv om man endast lever för att tillgodose sig själv. Man blir en bättre människa av att tänka sig in i andras situationer och förstår att andra kommer med råd för att de bryr sig.

Även om rykten inte brukar vara sanna så kan man förstå att de uppstår och motbevisa dessa rykten.
IP: 80.217.172.224
Svar: Ja , jag menar inte bara mig nu, jag menar alla. Det går rykten om alla. antingen bra elelr dåliga. Men det jag menar nu är att någon som bryr sig snackar inte skit eller sprider rykten ? Om man verkligen står för sin åsikt om någon så ska man berätta de för den personen och inte gå bakom ryggen.
Jag uppskattar namn på era kommentarer

Let go of the past and go for the future. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you imagined.

Hejsan, slutade skolan klockan 12 men satt kvar o jobba till klockan 2 , jag känner mig riktigt stolt! Efter det åkte jag med wilma till stan med några andra och blev hemkörd med moppe :) Mer har jag tyvärr inte gjort idag!

I am who I am, take it or leave it i live to please me and no one else

Jag är så trött på rykte hit och rykte dit. Jag bryr mig inte om det! Det är säkert inte ens jag som inte bryr mig om rykten, men jag är så trött på att folk bryr sig om det! Det är mitt liv,mitt val och mina beslut. Jag lever mitt egna liv hur jag vill och var jag vill, folk har inte ett skit och säga till om. Om inte dom ens vågar stå för det utan snacka skit så vem bryr sig om dom? Vad får dom att tro att jag tänker ändras bara för att dom snackar skit eller att det går ett rykte?
Alla känner alla, var man än är i södertälje, och jag är så sjukt trött på det.Det ska bli så himla skönt att flytta ifrån den här äckliga hålan !Jag fattar inte vad folk tänker med, det är som att man ska försöka vara så perfekt som möjligt, att försöka se upp till alla äldre. Åhh vad irriterad jag blir!
Saningen är att ni får snacka hur mycket skit ni vill om exakt alla, men vad sjutton får er o tro att inte folk gör samma sak mot er?
Väx upp o visa att ni är mognare. Jag tror ni vet vilka jag pratar om

Dröm om morgondagen, minns gårdagen och lev idag

Hejsan, kom precis hem rån skolan och efter det blev det stan en stund med dom snyggaste Nadine,Vio och Cecilia :)
Gick runt lite och hade det kul. Nu sitter jag här hemma med en påse godis som jag ska smaska lite på! mum säger jag bara. Imorgon kommer det bli en jätte rolig dag att se fram emot!

When your gone, I will always remember us

Så nu kan jag skriva igen, klockan är tio i 8 och snart ska jag med bussen som cecci sitter i !
Jag vill bara skriva av mig om mina känslor för Felicia,
Felicia, Jag är så sjukt stolt över dig och är så glad för din skull. När alla frågade hur det kändes att du skulle flytta sa jag bara "Jag får hennes rum"  men saken är att jag saknar dig redan, att veta att du inte kommer vara här längre, utan har ditt egna liv i borås, det får mig att börja gråta. Nu kan jag inte skriva mer för jag mina ögon börjar att blöltna till och jag vill inte förstöra migg smink, hejdå

Tagga tagga tagga!

Sitter med tandborsten i munnen och skriver, är ganska taggad för idag ! Gå igenom allt inför hajken imorgon :D
har sovit ganska gott så det är ett plus!

You just had the time of you life, and it´s only the beginning

Nu tänkte jag gå och lägga mig och sova, Har hoppat runt med klackskor och dansat som en galnig, så mina fötter är ganska svullen, Jag hoppas att ni har haft en underbar kväll, men dock så bra som jag har haft det kan det nog inte vara!

You are beautiful no matter what they say, words can´t bring you down


True love never dies, it only gets stronger with time

En underbar dag, har haft så sjukt mysigt! Det här var nog den bästa dagen det här året. Nu är min syster inte här längre, utan bor 3 timmar bort, det känns overkligt. Jag intalade mig själv att jag inte skulle gråta men direkt jag vaknade imorse så brast jag ut i gråt när jag såg henne, sitta i sin säng och borsta sitt hår, sen på vigseln så började jag böla igen, och inte nog med det! Nej jag började självklart att stört tjuta när mormor hade tal och grät, det pinsammaste var att jag började skratta också, medans jag grät, snacka om att alla kollad epå mig! haha
Dagens höjd punkt var ju när talaren sa fel namn han sa Felippa uppe på scenen istället för felicia, lite pinsamt där va?!

Imorgon är ingen vanlig dag, för det är felicias bröllopsdag hurra hurra hurra!!!


over & over i tried, over & over you lied, over & over i cried, And i don´t know why

Jag är så sur, ååh vad jag är sur! Jag tappade min mobil på marken så det är värsta sprickan på skärmen :(
Jag är så sjukt stressad, har så mycket att göra!
  • Skriva klart mitt tal till bröllopet
  • Träna på talet
  • duscha
  • Göra klart överraskningen till imorgon
  • Bestämma vilken frisyr och smink jag ska ha
  • Hjälpa mamma och städa

svårt o bestämma mig



Skor behöver man alltid!

Sådär ja! nu har jag köpt skorna jag ska ha imorgon. dom är så sjukt sköna och snygga! Ganska enkla svarta högklackat! Sedan köpte jag ett par vardagsskot som jag tyckte var så himla heta!


I miss u

Kan ni fatta att det där är jag ?! Haha!
Anyway, Saknar den finaste rottweiler som jag någonsin möttt! Roxy! Så sjukt underbar hund så det är sjukt. Jag komemr ihåg att jag var för liten för att gå ut med henne, men när mamma och alla inte var hemma så smög jag ut med henne och hade de så kuul! Det ända jag gjorde var att gå tilll skolan sen direkt hem för att vara med henne, Man kunde göra vad som helst med henne ändå gjorde hon inget, men såfort v gick ut och bågon kom så och jag kände mig rädd så försvarade hon mig. Nu har hon massa valpar och är en vuxen tik ! hahaha

<3


It´s the little things that makes live big

WakyWaky! Vaknade vid 7 med en klump i magen, vet inte varför. kändes bara onödigt att gå till skolan, Men påväg är man.
Jag har lust och bara skriva allt jag tänker på, men det är så mycket. både bra och dåliga saker, men jag får inte ner dom i ors, det blir så konstigt. JAg är ingen sån som berättar allt jag känner till alla,vad jag egentligen känner därinne. Dels för att jag inte vet hur jag ska förklara det och när jag väl gör det så blir det något helt annat än vad jag egentligen känner, jag hittar liksom inga ord., Och sen dels för att jag är en brud med många tankar, sjuka tankar om allt! 

Jag tror det värsta med mig är att jag är inpulsiv , (handlar först,tänker sen) Ibland är det bra men oftast blir det konsekvenser. Fast jag tror det ocså är en ganska bra grej, då har man inte tråkigt med mig.
En annan sak som inte är bra med mig är att jag vågar saker, jag kan säga till om någon glor,är kaxig gör något och jag kan bara gå fram till någon och börja snacka, fråga saker, flirta med någon random osv... Jag backar inte!
.
.
Nu fick ni veta lite om mig! haha intressant va? eller... men nu ska jag gå och fixa mig lite snabbt inför skolan, tider drar iväg!

Den som vill göra verklighet av sina drömmar måste verkligen vara vaken

Kom just hem efter en nice dag ute!
Skolan idag igen, är faktiskt riktigt stolt över att jag kommer i tid och hänger med på lektionerna! Mvgbarn här! :D
Efter skolan drog jag,Marlin och Vio till stan och pratade lite, dom drog hem och jag mötte moa och olivia, åt på donken och drog senare till Majtorp där vi träffade adam ett tag och som man märkte var jag på sjukt bra humör idag, fick verkligen energi!  sen kom Stefan,Andrew,Josef och Jocke dit, vi satt o prata sen drog v hem!
.
.
Imorgon slutar vi kvart över två och efter det vet jag inte om jag ska vara med Olivia och Moa en stund eller åka till Ung08, annars blir det åka hem och fixa inför bröllopet, awsome!

Just the way you are

Helo. ja nu kaaanske jag ska börja blogga. not sure, men kan försöka. Börjat plugget nu i tisdags, har varit ganska kul faktiskt, har bara inte sovit så bra!Igår somnade jag efter ett fyra timmars samtal med finaste. Nu sitter jag här, nyduschad och klar för skolan! Efter skolan ska jag träffa * och ha kul.

På lördag är der bröllop! Det ska bli så kul! Jat tror jag tilloch med är nervösare än vad min syster som gifter dig är. Shit asså! Jaja nu får jag springa till bussen så jag inte kommer försent duktig flicka!


I read somewhere… how important it is in life not necessarily to be strong… but to feel strong

Godmorgon!
Nu har jag vaknat och ska snart åka till tungelsta till mina kusiner och sova över där! det ska faktiskt bli jätte kul!
på Onsdag drar jag och Moa till LIDINGÖ och spenderar två dygn där! ska bli awsome! och på tisdag så ska jag träffa Moa törnblom :D ska bli skiiit kul!
puss på er

När jag såg dig igen, dunkade mitt hjärta dubbelt

Var med min saknade moa idag, vi drog till donken fetton som vi är och träffade fredde,Amanda och pontus sen kom demir och gav mig en mobil! kan äntligen snacka i tele igen! så glad jag är! vi träffa Anton och lulle, vi satt och hade aas kul med massa andra. HAr saknat anton sjukt mycket och blev så glad när jag fick träffa honom igen, visst är jag gullig? ;) ska lägga mig nu, imorgon bär det av till mina kusiner! biler kommer tas!

RSS 2.0