And I will stand by you forever, you can take, my breath away <3


Someday, this beach might wash away…the oceans may dry…the sun could dim but on that day, I’ll still be loving you. Always and forever. I promise you.


Utan dig hade jag inte levt, du skapade mig, du är mitt kött och blod. Jag har så mycket att säga till dig som jag inte kan få ner i ord. Du har alltid funnits där för mig hela mitt liv, min uppväxt och kommer alltid finnas. När jag blir ledsen så tröstar du mig, när jag blir sjuk tar du hand om mig, när jag blir dur lugnar du alltid ner mig och när jag behöver råd så ger du mig alltid det. Jag har varit så fruktansvärt dum mot dig, jag har sagt så sjuka grejer till dig men ändå. Jag vill att du ska veta att jag ser upp till dig, allt som har hänt genom åren, alla bråk, allt skrik och all smärta, det har du klarat helt själv. Att du har orkat. Du har byggt upp den här familjen, och du har gjort det utmärkt. Du tror att du är värdelös och sämst men det är du inte, du är den bästa i mitt liv, Det är du som hjälper mig igenom svåra perioder. Du ser på mig när jag mår dåligt. Du känner mig bättre än någon annan. Vad som än har hänt har du aldrig svikit mig, hur dåligt jag än har behandlat dig så har du alltid stått vid min sida. Du har alltid varit där och lyssnat på mig, när jag mått dåligt eller bara behöver prata, du säger aldrig ” inte nu, är upptagen” eller ”nej jag är trött” eller ”nej jag ska jobba”. Jag har alltid berättat allt för dig, ända sen jag var liten. Jag är så glad över att jag har dig. Jag kan verkligen inte beskriva dig med ord. Du är så omtänksam att du tar alla andra för dig själv hela tiden, du är så snäll att du knappt kan säga nej, du är så generös att du ger bort så du inte har nått själv. Jag är så rädd att jag kommer förlora dig, att jag inte har dig kvar i mitt liv längre. Jag kommer inte kunna klara mig. Om man gråter för att man är rädd att förlora sin mamma betyder väl att man älskar henne? Jag tar för givet att du alltid kommer vara vid min sida men tänk om en dag helt plötsligt så finns du inte där längre. Jag älskar dig så sjukt mycket mamma, du betyder så mycket för mig. Det kommer aldrig komma en dag då jag slutar älska dig. Vad som än händer kommer jag aldrig att sluta älska dig, inte ens när jag dör.

<3

When you turn out the lights it's all the same darkness.

Kan inte, går inte, vet inte, har inte, tror inte, ser inte, hör inte, klarar inte, menar inte, orkar inte

Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way.

Godmorgon säger man väl!
Nu är klockan tio i tio och jag är vaken... yey!

Lev ditt eget liv för du ska dö din egen död !

Jag är så himla trött på att det ska gå äckliga himla **** saker om en. Varför kan inte bara folk bry som om sina egna liv och skita i andras? blir så lack asså.

When the sun shine, we shine together

Jag vill ha någon som kan vara vart som helst i hela världen, men väljer att vara med mig, för livet helt enkelt är lite bättre när vi två är tillsammans. Jag vill vara med någon som älskar mig, inte är rädd för att säga det, och menar det lika mycket varje gång. Jag vill vara med någon som ger mig en spontan kyss ibland utan någon speciell anledning, utan bara för att det känns bra. Jag vill vara med någon som håller om mig under en film i soffan. Jag vill ha någon i mitt liv som håller min hand i mer än 10 sekunder och inte drar tillbaka den.

Don’t worry about the people in your past. Cuz there’s a reason why they didn’t make it to your future


Never give up
if you still wanna try.
Never dry your tears
if you still wanna cry.
Never settle the answer
if you still wanna know.
Never say you don t love him
if you can t let him go.




A friend is a hand that is always holding yours, no matter how close or far apart you may be.

en vän är där för dig vad som än händer, en vän står vid din sida när det verkligen gäller!

Under väldigt kort tid så har jag hittat nya vänner, vänner för livet kallar jag dom. Det är såna man kan skratta med, men dom har bevisat för mig att dom är såna jag även kan gråta med. Jag kan inte uttrycka mig mer än i ord och handlingar. Men ni är riktigt fina vänner och jag hoppas ni stannar länge i mitt liv.

Ni vet vilka ni är, woop wooop! ;)


You can´t stop love tonight

Kom hem från en lååång dag, har varit hos moa, åkt till hennes lantställe sen åkt till chabbe och roat mig lite, nu sitter jag hemma helt död och ska snart lägga mig o slagga, hihi! Förlåt för dålig uppdatering!
ska försöka bättra mig :)

I love u

Jag älskar dig

We're young, we're fine... let's do some damage!

Hello gott folk!
Vaknade nyss, ska städa mitt rum och gå till moa! funderar över att GÅÅÅ dit, kanske blir skönt! jaja
Vi ska åka till stan sen åka till henne och kolla på film och mysa! hahha.
Vad händer idag då? :) puss
Lite bilder från i måndags tror jag! hiihi, hade så sjukt underbart kul med er mina älsklingar! <3

The bad guys lie to get in your bed; the good guys lie to get in your heart

Ja, lite mobbad efter en hel dag hemma, var ju tvungen att ta liiite friskluft, Amanda kom och vi satt utanför mig i skogen och hade det awsome, satt och snacka och hade det coolt!

Hon får en att garva

Vikkan och mitt samtal
- Hallå Felippa,
-Ja?
- Jag har fått en hund
-bevisa det
-nej jag lovar den går runt här "nej fy felippa kom!"
-hahahahha idioooot
- felippa har en mustach, felippa, jaaa kliar dig bakom öronen, den är grå !

People who are meant to be together always find a way to each other.

Längtar som bara den till imorgon, då ska jag träffa min underbara rumpa som sitter på Moa Andersson! Haha, Sitter och äter lite vattenmelon, mums!!

Girls just want someone who wants them back, At least thats what I want


Destiny is for losers, It´s just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen

Har suttit ute på ballkongen och solat till det började regna, kan sommaren komma eller?!

Somewhere over the rainbow

Vaknade för en stund sen, har dukat fram värsta frullen till mig och mamma, Såå nu ska det sittas och ätas! Chattar lite med Amanda sandqvist om lite saker som har hänt, hon är verkligen ur gullig! kärlek till henne!
Idag tänkte jag träffa Moa och Emmy men jag mår inte så bra så vi får träffas imorgon hoppas jag!

And the tears come streaming down your face

Ligger i sängen nu och kan inte sova. Man känner sig så hjälplös. När tårarna faller och ingen kan torka dom. Inte ens med ord eller handling. Att ingen kan ta bort känslorna och smärtan. Jag hatar det som får mig att gråta Men jag älskar att gråta.känslan av att alla känslor kommer ut i tårar och släpps ut i det fria och inte sitter inombords längre. Det känns som att tårarna har tvättat hjärnan och fått in lite vett, för när tårarna är slut mår man bättre och kan gå vidare. Det finns tre faser i livet. Man mår skit, man gråter och sen mår man Awsome igen.

Last night, do it all again!

Förlåt för dålig uppdatering, igår vad jag med Sandra,Moa,Oliver och fredde, vi åkte trampbåt!
Sen kom Dennis,Philip.Markus,Emil,Aspen,Johanna,Daniela och Christoffer till moa, vi satt ute och pratade sen så blev det lite crazy och så började vi leka i lekparken! Så sjukt rolig kväll asså!Emil och jag fick lite psykbryt med varandra och sprang runt efter varandra och lekte balla.
Nu ligger jag i min säng och ska sova snart, puss på er!

Svar på frågestunden

vilka av dina tre tjejkompisar står dig närmast? Vilka tre menar du?
vilka av dina tjejkompisar har du lätt att prata med? Det är faktiskt Vikkan, Hon finns alltid där och märker direkt om jag mår dåligt, Har lärt känna två sjukt underbara brudar, Moa Andersson och Sandra Nilsson som jag kommer sjukt bra överens med!
har du någon kille på ''g'' just nu, eller tänker du leva singellivet ett tag framöver? Nej, jag har ingen kille på g just nu, jag tänker leva singellivet och se vart det leder, om det kommer någon jag fastnar för, Varför inte? Men jag söker inget just nu
hur gammal var du när du förlorade oskulden? Jag var 14
varför är du en riktig sötnos? Fråga mina föräldrar 
vilka är dina tre finaste tjejkompisar, och tre finaste killkompisar? Jag tycker alla mina tjejkompisar är snygga, av killarna är det nog ….. nej för svårt att avgöra :p
skulle du knulla med vilken kille som hälst?? Det där är en sån sjukt patetisk fråga,Fråga något vettigt ist

vad fick dig att börja blogga ? Jag älskar att skriva av mig så jag kollade på lite bloggar och bestämde mig för att försöka!
vad är ditt längsta förhållande ? Ett år 
Tycker du om nån kille just nu? Jag gjorde det ganska nyligen men nej långt ifrån.
Pratar du med nån kille just nu, som du tycker om och ska träffa? nej

vilka killar har du haft sex med? Vem frågar?
vilka tre tjej 96or är snyggast i södertälje? Moa Andersson, Emmy Bexar och Nicole Alm
5 snyggaste killarna i södertälje? Emil Wikman, Davide Correnti, Jesper Boström, Pontus Norberg, Philip Lindqvist, jonas Lagestam och Oliver Ekman J
tycker du om någon nu? nej

haru du nån kille? nej
hur gammal är du? 15
vad gillar du för typ av killar? Det finns tre sorters killar, Den ena sorten är idioter, hela bunten, men det visar sig bara efter man fallit för dom, Den andra sorten är dom gulliga ”bästaväns material” som är världens gulligaste och vet allt om en men fortfarande älskar en. Den tredje sorten är dom underbaraste men är upptagna. Jag faller för idioterna
vart bor du? Ronna
perfekta killen ? Det finns inga perfekta människor

 


 

Hoppas ni är nöjda med svaren, annars är det bara och fråga personligt så svarar jag :)


The smile on your face let's me know that you need me

Hejsan, förlåt för att jag inte Bloggat idag, jag vaknade klockan fyra! Det är rekord för mig. Jag får världens ångest av att sova bort hela dagen, usch, nu sitter jag på bussen och är påväg till min snygging, och förlåt att jag måste säga det här Men svaren på frågestunden kommer upp imorgon! Hinner inte idag. Men vi hörs lite senare puss på er!

Nobody feels the way i feel about you now


Moa Andersson

En sån sjukt fin människa, ser verkligen fram emot att lära känna dig bättre och skapa tusentals minnen med dig!
Kan redan säga nu att vi kommer bli tajta!
kolla bara på dig din snygging!

Show me the meaning of being lonely

Jennifer my love!

And I can count on you like four ,tree, two


Nu stter jag här hos Jennifer och ahr precis tagit massvis med kort och planerat lite saer vi måste göra innan 2012!
Vi har käkat god mat,kollat på en jätte dålig film och suttit och pratat, jätte mysigt :D
Sitter och lyssnar på när Jennifer sjunger så fint! hihi
Ja det finns inga ord för henne, hon ä verkligen så underbar. Jag älskar henne så mkt oc är så glad at jag har henne!

Make you feel my love

Nu drar jag till Jennifer!

Frågestund

Tänkte ha en liten frågestund, kommer inte svara på alla frågor men gör så gott jag kan,
Fråga på nu så avslutar jag den imorgon kväll! puss!!

I will always love you


En gång i mitt hjärta, Alltid i mitt hjärta

Då var det bestämt, jag drar till Jennifer ikväll! myys! Har saknat henne!
Vet inte vad vi ska hitta på med det spelar ingen roll, för vi har alltid lika kul ändå! Vi kan liksom sitta i en säng och bara ros oss själva, då snackar vi om störda barn!

Make you feel my love


What are words If you really don't mean them

Önska verkligen att folk menade vad dom sa, inte ändrar sig från dag till dag, kan man inte bara få ett bestämt svar och mena det?
Som det står i texter, "vad är ord om du inte menar det när du säger dom, om det bara är för goda tider?

Gäster från chile!

Nu är dom borta, påväg hem till borås för att sen åka hem till chile igen tror jag! Det är ganska coolt att dom har flyttat till chile. Det är ju en helt annorlunda miljö där så nu vet man mycket mer om chile!
Håller på med mitt nya rum och fixa och donar men kläder och så!
Lyssnar på musik och dansar, myys!  bränner lite kalorier hih!

Rubrik

Vaknade för ca en halvtimme sedan, Väntar på att Daniels föräldrar kommer, ojj nu plingade dom på dörren måste gå! vi ska äta frukost sen drar felicia med dom till Borås !
puss

Everything in the forest has its season. Where one thing falls, another grows. Maybe not what was there before, but something new and wonderful all the same.

Vi kan träffas vilken dag som helst. Vilken tid på dygnet som du vill. När du vill på året, varsomhelst. Vi kanske bara passerar varandra och blickar möts och hjärtat slår ett extra slag. Man får en inre röst. Kan du vara rätt, kan du vara den för mig? Kan du vara den som kommer stå här när dom vänder sig? Kan vi hitta varandra så kan jag finnas för dig, så kan du finnas för mig, så kan vi finnas tillsammans. Så kan vi vakna varje dag ihop.

För varje dag som går, kommer närmare dagen jag träffar er

Jag vet inte vad jag ska säga, jag saknar er, det vi hade,det vi var! Alla våra minnen och alla våra skrattattacker! Minnena lever kvar i tankarna varje dag, det går inte en dag utan att jag tänker på er. Ni var verkligen dom jag var lyckligast med. Jag saknar alla er, Men vi har växt ifrån varandra, varför vet jag inte. Men vi alla har sitt nu. Sitt eget liv. Vi kan klara oss på egna ben. Jag ville bara säga att jag är så sjukt glad över att ni fanns i mitt liv, ni gjorde mina dagar. jag hoppas verkligen att vi tar upp kontakten igen. Jag älskar er vad som än ha hänt!
kolla bara på bilderna, varje bild tar upp flera minnen i mitt hjärta <3

Hatar Rubriker

Usch, en dag till avklarad, det var sjukt mysigt! Har fått jätte bra kontakt med min älskade cp syrra!
Love her!Det finns inte så mkt mer att säga, allt har redan blivit sagt, ligger nu i sängen och smsar med lite gött folk!

You will se what you find

Asså shiiiit! hittade några jätte gamla bilder! måste läggas upp asså!
Och sen woalla! SEXBOMBER!

It´s not about the money, we just want to make the world dance!

KAN DET BLI FINT VÄDER NÅGONGÅNG? visa vad vi har längtat typ ett år för!
Asså jag blir irriterad på sverige, det är fint väder i ca 3 månader sen så är det bara fult och kallt, Det ända man gör är att längta till sommaren!

En hälsning från världens befolkning

Jag har en väldigt viktig pålysning att påpeka, hoppas ni tar åt er av det jag skriver för det är verkligen sant!! Är ni berädda??? här kommer det !Fredrik Asp är bara såååå bäst.

Min nya hobby, mat

Jag är helt proppmätt, känns som att jag bara ätit och städat idag, först åt jag två fraller till frukost efter de så åt vi sallad med kycklig och ris efter det så blev det mormors nybakade bullar och rulltårna sen blev det ost,päron och kex, Samt så är inte dagen slut än! Det är väldigt mysigt nu, gästerna sitter i soffan med tända ljus i rummet och väldigt skön stämning! Jag känner mig inte så social, sitter och smsar med några snyggingar och nu tog jag datorn och började blogga, får väl gå och sätta mig igen och roa dom! puss på er sålänge!

Westlife

Hittade fina texter från westlife sånger. Dom rör verkligen hjärtat
.
But if I let you go
I will never know
What my life would be
Holding you close to me
Will I ever see
You smiling back at me
How will I know?
If I let you go ...
.
I lay my love on you
It's all I wanna do
Everytime I breathe I feel brand new
You open up my heart
Show me all your love, and walk right through
As I lay my love on you
.
wonder how
I wonder why
I wonder where they are
The days we had
The songs we sang together
Oh yeah
And all my love
We’re holding on forever
Reaching for the love that seems so far
.
What would you do if my heart was torn in two
More than words to show you feel
That your love for me is real
What would you say if I took those words away
Then you couldn't make things new
Just by saying I love you
.
Another day
Without your smile
Another day just passes by
But now I know
How much it means
For you to stay
Right here with me.
.
The time we spent apart will make our love grow stronger
But it hurt so bad I can't take it any longer
.
I wanna know
Who ever told you I was letting go
Of the only joy that I have ever known
.
I'm never gonna say goodbye
Cos I never wanna see you cry
I swore to you my love would remain
And I swear it all over again and I
I'm never gonna treat you bad
Cos I never wanna see you sad
I swore to share your joy and your pain
And I swear it all over again
.
We had joy, we had fun
we had seasons in the sun
But the hills that we climbed
Were just seasons out of time
.
Morning, just another day
Happy people pass my way
Looking in their eyes
I see a memory
I never realized
How happy you made me
.
Well you came and you gave without taking
But I sent you away, oh Mandy
Well you kissed me and stopped me from shaking
And I need you today, oh Mandy

I´m inlove with a farytale,


När,ast och kärast

Bilder från idag!
Min älskade gulliga hund <3

When you got what you want but not what you need

Tjena bloggen!
Hur mår ni?
Jag mår bra, väntar på gästerna från borås nu, det ska bli kul! Måste bara städa badrummet innan, suck, det är liksom det värsta som finns, Att städa badrummet. Usch! Vi har stäat väldigt mycket hemma idag, Har bytt färg på soffan som ni lär få se snart, min dator hackar så det blir inga bilder i det här inlägget tyvärr!
Kan ni klara er utan mina bilder ? nej tror inte det, haha puss!

If it makes you happy, it can´t be that bad!

Jag satt och bläddra igenom massa bloggar så kommer jag till Johannas underbara blogg och får se en text om oss, jag blir så glad gumman, älskar dig!
Allt har blivit en sån bra start på denna lördag, flera saker har gjort mig så glad att jag inte ens vill sova!... ;)
.
.
Kolla in hennes underbara text (klicka på hennes namn) johanna <3

Grab somebody sexy tell'em hey!

"I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when their right, you believe lies so you eventually learn to trust noone but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together."

When I look into your eyes it's over

Kan inte sova! Känner mig tom när inte Malin är brevid mig, hihi ^^
Vill träffa henne nununu! sen vill jag träffa en annan person nununu!
Man smälter ju!

Bloggar från mobilen

Shit Vad Awsome och Blogga från mobilen, känner mig skit ball. Nu ligger jag i min säng, smsar lite med Davide och funderar lite på livet, ni vet sådana tankar som man får ibland. Inget speciellt bara lite funderingar.varför saker blir som dom blir och tvärt om, det finns alltid en mening med allt, det tror jag faktiskt. Det kommer med bra saker av att vara ledsen, Då uppskattar man tex att vara glad. Så klistra på ett smile det funkar alltid. Imorgon så ska vi ha gäster. Det blir faktiskt ganska kul! Hoppas jag... Jag städade faktiskt för det! Iaf, någon frågade om jag och jonas hade något på g, Nej det har vi inte, kunde ha varit men alla passar inte tillsammans,tråkigt men det finns fler:) hur mår ni Då? Puss på er

Kommentera med namn

Ni skriver så fina kommentarer så jag vill veta vem det är ifrån! Och ibland kan det komma...inte så uppmuntrande kommentarer men man överlever!
uppskattar att ni står för era åsikter och skriver era namn
kommer lite bilder från när vi var hos janine!
Lite skrattatack!

Love who you are and be proud of it!

Nu är jag hemma och ska städa hela lägenheten eftersom min systers festmans föräldrar kommer imorgon, så det blir storstädning hela dagen! kul en fredag liksom!
Såhär ser jag ut, inge smink och oborstat hår, känner mig så sjukt sexig!! eller? ;)

We could have it gone

Systrarna är ju bara för sexiga!
Felicia tog kort på mig när jag sov! tur så vaknade jag av blixten!

Det passar bara inte!


Price tag

Kom precis hem efter en lång dag med syrran igår, hon ska klippa mig idag och färga mitt hår svart! undra hur det kommer bli!
I förrigår sov jag hos malin tror jag, då kom Jonas,Sebbe,Dennis,Jocke,Pontus dit så klädde sig sebbe ochb potus o Jonas ut sig till flickor och sprang ut, bilder kommer

Give me everything


18 juli


You don’t get to have me, not my body and sure as hell not my heart, we’re done

trött på vad folk säger,

rött,blont eller brunt???

Funderar starkt på att färga håret blont eller rött, det är iaf en sak jag ska göra iår, VAD TYCKER NI?!

Överaskning

Snart kommer en överaskning, hoppas ni alla blir glada! puss på er!

Alexandra Nilsson

Jag har äntligen insett att Alexandra är en stark människa. Vem skulle våga vara som henne?
Tänk hur mycket hon måste stå ut med varje dag, alla hemska kommentarer och alla som visar sig vara falska vänner. Visst hon kanske är väldigt dryg och dum men hon har väl byggt upp en image som är bitchig, som sagt, Kissies.se handlar om KISSIE inte alexandra, folk sheckar in bloggen föratt hon vågar skriva sina åsikter och vad hon tycket, vem vågar göra det? Ja hon är inte snyggast direkt men och? hon tycker det och det är de som räknas, man ska vara nöjd med sig själv. Vem vill gå runt och inte gilla sin kropp? Om hon vill banta, låt henne göra det, jag tror knappast hon tänker sluta för att vi är taskiga och säger att hon ska sluta och skriver elaka kommentarer till henne?

Sammankomst

I helgen var vi ju på sammankomst och det var över 3500 varje dag!

This is thaaaa shit!


Sommarmode


Så sjukt coola skor

¨

Det kommer alltid finnas bekymmer och problem, men det är ditt val hur du hanterar dom

Det finns verkligen tider för allt, då man är glad och vill hitta på roliga saker,upptäcka nya äventyr skapa minnen och bara ha allmänt kul. Det finns också tider för olycka, besvikelse, tårar och svek. Det ingår i livet, så är det bara. Man kommer inte undan sina känslor och besvär. Liver är inte en dans på rosor, man trampar snett och hamnar fel. Man får verkligen tycka liver är orättvist och jobbigt, men man lär sig bara att hantera sina bekymmer och lära sit gå vidare.

Det kommer alltid finnas bekymmer och problem, men det är ditt val hur du hanterar dom

Jag spottar aldrig ut mitt snus innan jag....

Nu har jag Precis kommit hem från Jennifer min lilla prutt, har alltid så kul med henne, hon är den person som jag kan berätta allt för och inte skämmas. Det bästa är att det inte spelar någon roll hur länge vi är ifrån varandra,när vi är med varandra igen så är vi lika bra kompisar. I love u girl!
Det är måndag igen, ny vecka nya tider! Ska bara ligga hemma och vara en liten latmask !
Nejmen jag har faktiskt inte bestämt något speciellt idag utom att mamma har bjudit hem ett par, kul?

And I know that it is love

Ingen skola för mig, har sjukt ont i magen...
Ska bara ligga hemma och slappa ikväll, mysigt!

RSS 2.0