Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram? det undrar jag


Jag är så klumpig.
jag stod med Carolina och pratade vid en jätte brant liten backe. Vi bestämde oss för att gå ner och ställa oss där där istället men så duktig som jag är så halkar jag o rullar ner. Min armbåge har jag sjukt ont i och min knäskål är helt svullen. Kan dagen börja bättre? Jag har iaf gjort klart mina svenska uppgifter så jag fick ta en paus, magen kurrar så snart blir det mat!

I know life is today Tomorrow can't wait My head want's to move on But my heart want's to stay

Nu har brevet från polisen kommit, förhör nästa måndag, aaaawsome!!

Day after day, nothing has changed

Man får verkligen lida över att inte vara i skolan på några dagar. Jag har ca 3 uppgifter i varje ämne nu. Det är så sjukt stressande. Man vet inte vart man ska börja och med vilket ämne, usch asså.
Jag funderar över att åka till Borås på måndag eftersom vi har studiedag! Äntligen få träffa Felicia igen. Jaja nu ska jag sätta mig och jobba igen med wilma. Blir väl Samhälle först!

Cause we only live once So don't blow it, take a chance

Skola!

Kärlek, för stor för en för lite för tre lagom för två


The best thing with you, is that no one is like you


1a bilden: En person du kan vara dig själv med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En gammal bild på dig själv.
5e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden:  Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snygg.
11e bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En ovanlig bild.
17e bilden: En bild på dig själv.
18e bilden: En bild på din fritid.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild som gör dig glad.
24e bilden: En bild från i somras.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
29e bilden: En tokig bild.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

To make you feel my love

Jag är sjukt, men ni börjar vänja er va. Sitter och lyssnar på Adele, hon är så mäktig.
När kvällens skuggor
Och stjärnorna syns
Och det finns ingen där
som torkar dina tårar
Jag skulle kunna hålla dig
en miljon år
så du känner min kärlek
Jag vet att duinte har bestämt
Dig ännu
Men jag skulle aldrig
göra dig illa
Jag har vetat det
Från det ögonblick
Som vi träffade
Ingen tvekan i mitt sinne
Där du hör hemma

Sket på mig på toaletten.




Jag är rädd.

Jag har nu insett att jag har spindelfobi.
Det låg en stor fet spindel i toan, inte en sån som bara har långa ben och liten kropp utan den var dubbelt så stor, tjocka svarta ben och rödsvart kropp. Jag la papper i så att inte den skulle drunkna,den fick lite land .Jag ville få ut den från toan men mamma fick hjälpa till. hon la den i en glasskartong så gick jag ut på ballkongen men inte vågade jag öppna kartongen så jag hämtade en spagettisked och öppnnade och sprang iväg. men den är inte där. TÄNK OM DEN ÄR I HUSET? jag vill inte ens veta. nu åker jag till mormor!

You shake my nerves and you rattle my brain Too much love drives a man insane

Vaknade vid sju och kunde inte sova, min hals dödar mig och jag som skulle ha idrottsval. Igår tänkte jag cara lite duktig och ta med mina engelska böcker hem, så smart som jag är så tappade jag dom på vägen någonstans. Blir så sur på mig själv. Nu sitter jag hemma, inne på wikipedia och kollar allt om Jerry lee Lewis. Han är så grym. Jag beundrar verkligen honom. HAr ni sett filmen? verkligen värd att se! Idag kommer Besök från Göteborg så det ska bli jätte kul!

The smile on your face

Äntligen hemma, haft en rolig dag i skolan och med Marie. Jag har Varit på stan och lite annat. Jag måste bara säga att Min underbara vän Marie, Ja vad ska man säga, är udda men på ett posetivt, en sjukt snäll och flummig brud. Jobbade ihop med Johanna på hemkundkapen och gjorde pastagratäng, jag kryddade så det blev jätte starkt, thats the way i love it!

people make misstakes, because we are human

Ska gå till bussen mot skolan om fem minuter. är så stressad! Ja jag har inte så mycket att säga, Jag har idrott idag, kul. Min hals har blivit bättre men värre på samma gång, likadant så det jämnar ut sig. jaja ni får en lite ful bild innan jag drar. Puss!

Nu går jag och duschar



Hey baby, I think I wanna marry u

Nu är det så att jag måste be om ursäkt för uppdateringen, jag har varit hos mina kusiner hela helgen och bara spelat massa spel och lekt med min älskade Kevin,han är ju bara för söt för att vara 2 år. Och nu är det så att jag blivit förkyld. är hes och kan knappt svälja, men skola blir det imorgon iaf!

Life is´nt about finding yourself. Life is about creating yourself

Idag är inte min favorit dag, usch, känner på mig att den här dagen inte kommer bli bra. Ibland önskar jag att jag inte var Felippa Flemström. Allt ska hända samma morgon, perfekt!
  • Jag drömde att jag duschade och folk kommer in.
  • Vaknar klockan tre och kan inte sova
  • När jag går upp ser inte mamma mig och går rakt på mig och börjar skrika. Antingen var det för hon blev rädd eller för att jag var så ful.
  • Kliver in i duschen och halkar, ramlar över badkaret och slår huvudet i toaletten.
  • Sminkade mig och kör hela maskara borsten i ögat.
  • Äter macka och allt hamnar på mina byxor.

Du är fin som du är, när du står med mig här,

Jag har tänkt lite, hur det egentligen funkar i den här världen, varför skitsnack bildas, och jag har kommit fram till att man är speciell, man sticker ut i mängden. För vem vill höra skitsnack om något som är normal? Om en person som aldrig gör något. Man måste vara för intressant för dom att bara kastas iväg. Det är ju så i världen, människor har ingen hobby, utan måste trycka ner andra för att själv må bra. Det roligaste är att folk inte fattar att det går skitsnack om dom också. Det är verkligen som viskar leken , en sak blir något helt annat. Jag har gjort fel, ja . jag har gjort misstag. Människor dömmer mig för olika anledningar men  när dom lärt känna mig så är det inte alls så som dom har hört, jag önskar människor hade en egen åsikt och bildar egna uppfattningar om andra istället för att lyssna på andra, men det är så. Om man fick höra nått från sin bästa vän om någon så är det klart man tror det, de skulle jag också gjort, men det man inte fattar är att sin bästavän har hört det från någon annan som hört det av nån annan och blir tillslut viskarleken. Jag anser att utan skitsnack skulle folk hitta på något annat o göra. Så varför inte bara låta dom hålla på med det som dom gör bäst? Jag tar inte illa upp av det. Tycker bara synd om dom.

Electropop


10 saker ni inte visste om mig

!. Jag har bara dom jag känner på facebook. Fast "känna" är ganska utbrett, tex mina kompisars pojkvänner, folk jag brukar se varje dag och hejja på.
2. Jag älskar överraskningar
3. Jag blir alltid glad av fina tester/sms jag får.
4. Jag är duktig i skolan om jag angagerar mig och verkligen vill.
5. Det bästa som finns och får mig slappna av är att rida.
6. Jag gråter alltid när det är sorligt i en film eller serie
7. Jag älskar att skriva av mig
8.  Jag är jätte rädd för fåglar. När dom är nära mig eller flyger nära mitt huvud får jag panik. två av mina kompisar har fråglar och när dom är lösa och flyger runt har det hänt att jag låser in mig på toa
9. Jag är jätte lättskrämd, men älskar skräckfilmer
10. Jag älskar att berätta om saker som hänt mig eller andra.

I can be your hero baby, I will stand by you forever, You can take my breath away <3

Jag har så mycket att säga dig, Jag har så mycket att bevisa.
Jag har känt dig i 2 månader ungefär, från den 14 juli. vi klickade direkt. och hur mycket har inte vi gjort egetligen? Saken är att jag aldrig haft tråkigt med dig. Vi kan bara sitta och kolla på film så har vi roligt, det handlar inte om vad vi gör, utan hur vi gör det, tillsammans. Jag har aldrig tvivlat på dig, jag har alltid kunnat berättat vad jag känner och hur jag mår. Det har du också kunnat. Vi är som systrar. Vi tjaffsar, är världens bitchar mot varandra men hur länge håller det? 30 sekunder sen är det över. Det viktigaste i en vänskapsrelation tycker jag är förtroende och glädje. Det har vi, ända sen stunden vi träffades. Det gick ca 10 minuter sen visste vi ungefär allt om varandra. vi känner varandra in och ut och lite till. Vi har varit med om samma saker, vi har samma humor och vi har samma temperament. Men vi är ändå olika. Du är min pusselbit som jag äntligen hittat. Du är en del av mig. Du är en sån stark människa, en helt underbar person, och så vacker. Jag vet inte vad jag ska säga Moa, jag har inga ord som kan beskriva min kärlek till dig. Du är min bästa vän helt enkelt, med dig delar jag kärlek,gläldje,sorg,tårar,smärta och alla möjliga sorters känslor. Du betyder så mycket för mig. Om jag skulle förlora dig, din vänskap, vet jag inte vad jag skulle gjort. Jag kan säga att vår vänskap, kan inte förstöras, vi kommer hålla ihop. det lovar jag dig.
Visst, folk kan tycka vi är störda på grund av att vi känt varandra så kort tid och älskar varandra så mycket, men vem bryr sig? Om man kan tro på kärlek vi första ögonkastet så kan man väl tro på vänskap vid första ögonkastet.
Du förändrade mig, jag har blivit starkare, modigare och fått min egen åsikt tack vare dig. Jag skulle ge dig all kärlek i världen om jag kunde, men jag kan bara ge dig min kärlek, om det räcker för dig.Du är värld allt Moa, jag skulle offra mitt liv för dig. Jag vill att du ska vara lycklig, och jag kommer göra allt som står i min makt för att göra dig lycklig. Tillsammans klarar vi allt. Det är jag säker på. Jag har aldrig haft så kul som jag haft med dig. Du gör mig så glad. du har hjälpt mig så mycket! Jag är så tacksam över att du finns i mitt liv. Du är min allra bästa vän. Med dig vill jag dela allt med. Jag älskar dig,jag älskar dig och jag älskar dig. Bättre än dig kan jag inte hitta.
Jag vill dela allt med dig. Jag vill att du ska vara min sambo, brudtärna på mitt bröllop, mitt stöd jag kan luta mig mot, den jag reser med, den jag spelar shack med på ålderdoms hemmet, den jag dör med..
Du och jag Moa. för all framtid. Det lovar jag dig!

Let the mind games begin

Han är så snygg..
Jag har världens mensvärk, världens huvudvärk och sjukt ont i min arm. Ingen skola idag, orkade verkligen inte. Jag har rensat hela mitt kök, JAG HADE TRÅKIGT!... lite annorlunda hobby då men det funkade. Det var ganska kul faktiskt. Nu är det bara jag och mamma som bor här. Det är ganska skönt. Men jag saknar Felicia. Snart ska jag lägga mig i soffan och kolla lite på The mentalist. Jag vet inte varför men jag bara älskar *Navy CIS och The mentalist, Jag ska bli kriminalare Punt slut! Det är mitt drömjobb. Inte sitta i en polisbil och gripa folk utan utreda mord och förhöra personer. Jag längtar!!!

I hate the moment when suddenly my anger turn into tears

Varför ska det alltid vara så mycket man måste göra,känna och må, jag blir så förvirrad. Det händer aldrig något nytt, alltid samma gamla södertälje, alltid samma folk och alltid samma känslor. Det är livet, just nu!

The greatest pleasure in life is doing what others say you cannot do

Nu har jag fixat bloggen lite, äntligen! Jag ska fixa lite emr senare men nu har jag inte lust längre!
Idag gick jag inte till skolan, har sjukt ont i huvudet. Jag har aldrig gråtit över att jag är hemma EN dag för att jag är rädd att jag missar något i skolan. Vet inte vad det är med mig riktigt! Klockan är snart tio så jag ska följa med mamma till mina kusiner och bara ta det lugnt! mysigt. vi hörs snart! puss

The first time you fall inlove, no matter how hard you try. The feelings never go away

Hej, Har inter bloggat eftersom att jag haft fullt upp varje dag,  SKolan har tagit kål på mig och sen lite annat också. Iförrigår kom min mammas kompisar till oss från göteborg och ska vara här hela helgen, så det ska bli kul. Nu ska jag göra iordning mig ingör strängnäs, se you later! puss puss

RSS 2.0